پژوهشکده بیو تکنولوژی صنعتی

جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

EN | FA

تهیه اسپاون (بذر قارچ های خوراکی و دارویی)

يک شنبه ، 13 تير 1400

تهیه

کشت قارچ، کاربردی از بیوتکنولوژی عملی است فن آوری پرورش قارچ می تواند یک جایگزین استفاده از منابع طبیعی ، متنوع سازی غذا و تغذیه ، محیط زیست، فرصتهای حفظ و اشتغال برای جامعه باشد. چشم انداز قارچ های خوراکی و دارویی کاملا روشن هستند ، علاوه بر مواد مغذی با ارزش بالا، اهمیت فوق العاده در تنظیم ایمنی بدن، قیمت های مقرون به صرفه ، تقاضای بازار روند رو به رشد خواهد داشت. بذرهای با کیفیت یکی از عوامل تعیین کننده در توسعه بهره وری قارچ هستند.  مشکلی که در زمینه بذرهای بی کیفیت تهیه شده توسط کشاورزان از پرورش دهندگان بذر وجود دارد. گروه زیست فناوری قارچ ها بطور علمی در زمینه تهیه مسیلیوم مادری یا نسل اول و تهیه اسپاون کاملا خالص و مطمئن انواع قارچهای داروی و خوراکی مثل  شاه ­صدف، شیتاکه، انوکی، گانودرما و.. فعالیت  تجاری خواهد داشت.اسپاون قارچ ها  در قالب بسته بندی های یک کیلویی در اختیار خواهد گرفت.